Pardoseala de marmura maro pentru living

Livingul locuinței tale are nevoie de o pardoseală stilată și practică, iar marmura maro este alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură maro va transforma livingul tău într-un spațiu sofisticat, elegant și relaxant. Nuanțele sale pământii, conferă pardoselii un aspect plăcut și vor face pe oricine își va petrece timpul în livingul tău, să se simtă aproape de natură. Modelele de marmură maro în nuanțe deschise, vor crea o pardoseală clasică și discretă, iar cele în nuanțe închise, una îndrăzneață și modernă. Pardoseala de marmură maro din livingul tău îți va înfrumuseța locuința și îi va oferi un aer distinctiv și contemporan.

Această pardoseală va fi extrem de durabilă, va rezista oricărei presiuni exterioare și va gestiona cu ușurință orice schimbare bruscă a greutății. Astfel că pardoseala de marmură maro pentru living va fi foarte potrivită pentru această zonă cu trafic intens. De asemenea, va fi rezistență la căldură, zgârieturi, pete sau crăpare.

Imediat după instalarea pardoselii de marmura maro în livingul tău, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare. Suprafața pardoselii va fi protejată de orice urmă de uzură care poate apărea în timp. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Curățarea pardoselii de marmură maro nu va fi deloc complicată, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de un mop moale. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 30 de modele de marmura maro, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.