Pardoseala de ardezie pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material durabil și cu aspect unic pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, ardezia este o alegere foarte potrivită, deoarece îndeplinește cu succes aceste cerințe. 

Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine, ce s-a întărit din cauza presiunii. Este compusă din foi care se pot desface ușor în plăci subțiri.

Această piatră naturală este disponibilă în numeroase culori și combinații de culori, ceea ce o face să se integreze cu ușurință în orice stil de amenajare. Fiecare bucată de ardezie are un aspect distinct, astfel că pardoseala ta de ardezie va oferi unicitate, eleganță și stil bucătăriei tale.

Durabilitatea ardeziei nu va permite ca pardoseala ta din bucătărie să se spargă, zgârie sau ciobească, făcând față cu brio zonelor cu trafic intens. Însă pentru a asigura această durabilitate de-a lungul timpului, este recomandat să efectuezi un tratament de sigilare în mod periodic.

Întreținerea pardoselii de ardezie cuprinde ștergerea prafului cu ajutorul unui mop moale, iar apoi spălarea cu ajutorul unei soluții de curățare special destinate acestui tip de piatră.

Accesează www.stona.ro pentru a alege din peste 10 modele de ardezie disponibile, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale. Vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.