Pardoseala de calcar bej pentru bucatarie

Alegerea pardoselii potrivite pentru bucătăria locuinței tale, reprezintă o decizie importantă, deoarece are nevoie atât de rezistență, cât și de o estetică aparte. O pardoseală de calcar bej, va fi exact ce va avea nevoie bucătăria ta. 

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă. 

Eleganța sofisticată și căldura subtilă a calcarului bej, vor transmite o stare calmă și relaxantă bucătăriei tale, prin intermediul pardoselii. Pardoseala de calcar bej va fi punctul de plecare perfect,pentru amenajarea tuturor elementelor din bucătăria locuinței tale, datorită neutralității și versatilității sale foarte ridicate. Frumusețea atemporală a acestei pardoseli va atrage admirația oricui.  

Dacă iei în considerare valoarea de revânzare a locuinței tale, alegerea  pardoselii de calcar bej pentru bucătărie, oferă un avantaj clar față de plăcile de porțelan. Calcarul este un material de pardoseală care va face cu siguranță o impresie bună asupra potențialilor cumpărători ai locuinței tale. 

Pardoseala de calcar bej din bucătăria ta va fi extrem de durabilă în timp. Traficul intens din acest spațiu nu va fi deloc o problemă pentru suprafața dură a calcarului bej, astfel că nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge, nici după ce vor trece mulți ani de la instalare. În ciuda durității sale, pardoseala de calcar bej din bucătăria ta se va simți oarecum moale la atingere.  

Pentru a asigura rezistența în timp a acestei pardoseli, aplică un tratament de sigilare imediat după instalare. Intervalul recomandat pentru reaplicarea tratamentului este de 12 luni. 

Dacă vei curăța pardoseala de calcar bej, folosind un mop moale și o soluție special concepută pentru acest tip de piatră, va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de calcar bej, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria locuinței tale. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.