Pardoseala de travertin galben pentru bucatarie

Poți crea o atmosferă caldă și veselă în bucătăria ta, prin intermediul amenajării pardoselii cu un material deosebit, cum este travertinul galben

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Travertinul galben se găsește într-o varietate de modele, ce conțin nuanțe deschise sau închise de galben. De obicei, această piatră naturală are un fundal de culoare crem cu dungi galben închis, pe care ies în evidență dungi mai rare și mai delicate. Fiecare bucată de travertin are un model diferit și unic, astfel că pardoseala ta din bucătărie va avea propria personalitate. Pardoseala de travertin galben va răspândi euforie în bucătăria ta și va transmite oricărui privitor o stare optimistă. Timpul petrecut în bucătărie va fi întotdeauna plăcut, datorită acestei pardoseli.

Fiind o piatră naturală, travertinul este destul de dur și rezistent la deteriorare, ceea ce înseamnă că pardoseala de travertin galben din bucătăria ta va dura zeci de ani. Traficul intens nu va fi deloc o problemă pentru această pardoseală, iar schimbările extreme de temperatură nu o vor afecta în niciun fel.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea pardoselii, pentru a o ajuta să facă față fără probleme oricăror factori care i-ar putea deteriora suprafața. La un interval de 12 luni, se va reaplica tratamentul de sigilare pentru o protecție maximă în timp.

Atunci când vine vorba de curățarea pardoselii de travertin galben din bucătăria ta, nu va fi deloc un proces complicat. Dacă foloseșți detergenți potriviți acestei suprafețe, pardoseala va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. Folosește un detergent compus din săpun lichid de vase și apă caldă sau unul special conceput pentru travertin.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de travertin galben pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.