Pardoseala de marmura gri pentru bucatarie

Poți obține o bucătărie practică și elegantă,, prin intermediul amenajării pardoselii cu un material clasic și atemporal, cum este marmura gri.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura gri este unu din cele mai versatile materiale, fiind capabilă să ofere două aspecte estetice diferite în funcție de nuanțele alese. Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un aspect calm și discret, optează pentru modele de marmură gri în nuanțe deschise. Pentru un aspect dramatic al bucătăriei tale, alege nuanțe închise și puternice de gri. Versatilitatea pardoselii de marmură gri se referă și la posibilitatea de a amenaja bucătăria ta în orice stil îți dorești, deoarece datorită neutralității acesteia, se va potrivi cu siguranță cu orice paletă de culori.

Avantajele pe care le aduce pardoseala de marmură gri în bucătăria ta nu se opresc la cele estetice, ci continuă cu numeroase avantaje practice. Bucătăria este o zonă cu trafic intens, însă nu va reprezenta deloc o problemă pentru această pardoseală, deoarece va fi foarte durabilă în timp. În cazul în care vei scăpa pe jos un vas sau o cană, doar obiectul scăpat poate avea de suferit, pardoseala nu se va deteriora, zgâria, crăpa sau sparge.

Imediat după instalarea pardoselii de marmură gri în bucătăria ta, va fi foarte necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp.

Suprafața acestei pardoseli va fi foarte ușor de curățat, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru acest tip de marmură.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 20 de modele de marmură gri, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.