Pardoseala de marmura neagra pentru living

Living-ul tău are nevoie de eleganță și stil, de aceea materialul potrivit pentru placarea pardoselii din această încăpere este marmura neagră. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Venaturile albe și suprafața neagră a marmurei formează un contrast cu aspect vizual deosebit, astfel că pardoseala de marmură neagră din living-ul tău va impresiona orice privitor. Marmura neagră oferă versatilitate, astfel că poți folosi oricare alte culori pentru amenajarea livingului tău.

Pardoseala de marmură neagră va face față fără probleme traficului intens și nu va fi afectată de zgârieturi sau pete. Însă pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Marmura neagră se întreține cu ușurință, pentru curățarea acestei pardoseli fiind nevoie de doar de un mop moale și de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul de marmură neagră potrivit pentru amenajarea pardoselii din living-ul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.