Pardoseala de ardezie pentru balcon

Balconul locuinței tale are nevoie de o pardoseală cât mai rezistentă pentru a face față condițiilor exterioare, însă și cu aspect estetic deosebit pentru a decora acest spațiu. Poți opta pentru amenajarea pardoselii din balconul tău cu ardezie.

Ardezia este o rocă sedimentară, compusă din argilă cu granule fine, ce s-a format prin întărire din cauza presiunii.

Această piatră naturală va oferi pardoselii din balconul tău toate avantajele practice de care va avea nevoie. Ardezia este rezistentă în mod natural la pete și alunecări. Pardoseala de ardezie din balconul tău va fi rezistentă la pete, zgârieturi sau crăpări pe toată durata vieții. Având suprafața neporoasă, va fi antiderapantă și extrem de rezistentă la apă și foc și nu va putea fi deteriorată cu ușurință. Datorită acestor caracteristici, pardoseala de ardezie este cu siguranță alegerea ideală pentru amenajarea balconului tău.

Pe lângă avantajele practice, ardezia are capacitatea de a aduce frumusețe unică și puternică în balconul tău, prin intermediul pardoselii, combinând durabilitatea funcțională a plăcilor dure cu estetica uimitoare a pietrei naturale. Vei putea integra acest material cu ușurință în balconul tău, datorită varietății de modele și culori disponibile.

Imediat după instalarea pardoselii de ardezie în balconul tău, va trebui să aplici un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența la toți factorii externi la care va fi expusă. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Nu va fi nevoie de efectuarea unui proces complicat pentru a curăța această pardoseală. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. folosită cu un mop moale va fi tot ce vei avea nevoie pentru ca pardoseala din balconul tău să arate mereu ca nouă.

Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege modelul de ardezie care se potrivește cel mai bine în balconul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.