Pardoseala de granit pentru baie

Pardoseala din baie necesită un material cu o rezistență ridicată la umezeală, astfel că cea mai bună alegere a materialului pentru această amenajare este granitul.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Cu pardoseala de granit nu va trebui să îți faci griji că umezeala va pătrunde în suprafața acesteia și de asemenea va face față cu brio traficului intens din baie.Chiar și dacă vei lăsa lichide pentru mai mult timp pe pardoseală, aceasta nu va fi afectată, însă este recomandat să fie șterse imediat pentru a evita alunecarea.

Granitul este disponibil într-o gamă variată de finisaje, însă cel mai potrivit pentru amenajarea pardoselii din baie este cel fiamat, deoarece în urma acestui proces rezultă o suprafață antiderapantă.

Pe lângă avantajele practice, granitul va oferi pardoselii tale din baie și un aspect deosebit prin intermediul gamei de culori variate în care este disponibil și a texturilor sale granulate. Pardoseala de granit va transforma baia ta într-un spațiu elegant și relaxant.

Pentru ca pardoseala ta de granit din baie să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea acestei pardoseli nu va fi dificilă, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Poți alege din peste 350 de modele de granit pentru amenajarea pardoselii din baia ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.