Pardoseala de ardezie exotica pentru living

Pardoseala din living are nevoie de un material cât mai durabil și cât mai deosebit din punct de vedere estetic. Astfel că ardezia exotică poate fi alegerea ideală, deoarece îmbină cu succes ambele cerințe.

Ardezia este o rocă sedimentară, compusă din argilă cu granule fine, ce s-a format prin întărire din cauza presiunii.

Ardezia exotică are abilitatea de a aduce frumusețe unică și impresionantă amenajării pardoselii din livingul tău. Fiecare model al acestui tip de ardezie este format din mai multe culori ce formează un contrast plăcut și din texturi foliate cu granulație foarte fină, iar fiecare bucată este diferită, garantând unicitatea pardoselii tale.

Din punct de vedere practic, ardezia exotică reprezintă una din cele mai sigure alegeri pentru amenajarea pardoselii din living. Duritatea sa ridicată va oferi pardoselii tale durabilitate pentru mulți ani, fiind rezistentă în mod natural la pete și alunecări. De asemenea, este un material neporos, extrem de rezistent la apă și foc.

Un avantaj important al ardeziei este posibilitatea instalării unui sistem de încălzire sub pardoseală, fiind un material excelent pentru radierea căldurii. Astfel, pardoseala de ardezie exotică din livingul tău va avea suprafața caldă pe timpul iernii, încălzind întreaga încăpere pe măsură ce crește căldura. Pe timpul verii, această pardoseală își va menține suprafața rece în mod natural.

După instalarea pardoselii de ardezie exotică din living, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a o proteja de orice eventuale deteriorări, dar și pentru a-i crește calitatea antiderapantă. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Această pardoseală va avea nevoie de îndepărtarea prafului cu un mop moale, urmată de o curățare cu o soluție delicată. Poți utiliza o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru ardezie.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de ardezie exotică pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.