Pardoseala de calcar pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea materialului potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, poți opta pentru calcar, deoarece oferă atât avantaje estetice cât și practice.

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Pardoseala de calcar va crea o atmosferă sofisticată și elegantă în bucătăria ta, prin intermediul nuanțelor sale pământii și a texturilor deosebite. Calcarul este disponibil într-o mare varietate de culori: alb, bej, exotic, galben, gri, maro, negru sau roz, dar și de texturi alcătuite din vene sau pete. De asemenea, și opțiunile de finisare sunt foarte variate: antichizat, buciardat, lustruit, mat, natural, periat sau scapițat. Indiferent de modelul ales, pardoseala de calcar din bucătăria ta va fi cu siguranță unică și va avea un aspect clasic și modern în același timp. Puține opțiuni de pardoseală oferă versatilitatea calcarului. Cu tonurile sale pământii, se va potrivi foarte bine cu orice decor din bucătăria ta.

Calcarul reprezintă alegerea potrivită pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, și din punct de vedere practic, deoarece este un material incredibil de durabil. Pardoseala de calcar va fi foarte dură și nu se va uza în timp, chiar și cu traficul intens din bucătărie. O caracteristică interesantă a calcarului este suprafața sa moale la atingere, astfel că această pardoseală va fi foarte confortabilă atunci când se va merge pe ea.

Un tratament de sigilare aplicat pe suprafața pardoselii de calcar va fi necesar, deoarece astfel îi va crește rezistența de-a lungul timpului. Se recomandă repetarea sigilării la un interval de 12 luni.

Pardoseala de calcar din bucătăria ta va fi ușor de curățat, de obicei având nevoie doar de o ștergere ocazională cu o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră. Poți înlocui această soluție cu una compusă din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de calcar, din peste 60 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.