Pardoseala de ardezie neagra pentru living

Pardoseala din livingul tău poate adăuga personalitate și stil acestei încăperi, dacă alegi să o amenajezi cu ardezie neagră. 

Ardezia este o rocă sedimentară, compusă din argilă cu granule fine, ce s-a format prin întărire din cauza presiunii.

Pardosela de ardezie neagră va integra frumusețea naturală în living-ul tău, prin intermediul texturilor sale foioase și a suprafeței mătăsoase la atingere. Acest material poate fi alăturat cu ușurință oricăror culori pentru a forma contraste interesante.

Ardezia va oferi pardoselii tale din living o rezistență foarte ridicată ce nu va permite ca aceasta să se zgârie, spargă sau păteze. De asemenea reprezintă alegerea potrivită pentru o încăpere cu trafic intens cum este living-ul. Porozitatea scăzută, face ca pardoseala de ardezie neagră să nu fie afectată de umezeală.

Pe perioada verii se va menține o temperatură scăzută, iar pe perioada iernii se va menține o temperatură ridicată, prin intermediul instalării unui sistem de încălzire sub pardoseala de ardezie neagră.

Această pardoseală trebuie sigilată în mod periodic pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Tratamentul de sigilare se repetă anual.

Pardoseala de ardezie neagră nu va fi greu de întreținut, aceasta necesitând îndepărtarea prafului cât mai des, folosind un mop moale , iar pentru curățare periodică o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Alege modelul potrivit de ardezie neagră, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.