Pardoseala de ardezie neagra pentru bucatarie

Pardoseala din bucătăria locuinței tale, poate avea un stil clasic cu personalitate, dacă alegi să o amenajezi cu ardezie neagră. 

Ardezia este o rocă sedimentară, compusă din argilă cu granule fine, ce s-a format prin întărire din cauza presiunii. 

Estetica deosebită a ardeziei negre, cât și varietatea modelelor sale, te va convinge că este materialul potrivit atunci când îți dorești o pardoseală pentru bucătăria ta, care să aibă un impact puternic asupra privitorului. Încorporarea pardoselii de ardezie neagră în bucătăria ta va fi extrem de simplă, deoarece aspectul său monocromatic îți va facilita foarte mult alegerea modului în care vei decora întreg spațiul. Fie că vei opta pentru amenajarea pereților, dulapurilor sau a blaturilor cu alb, sau alte culori deschise, ori că vei prefera culori mai intense ca roșu, verde sau galben, vei obține o bucătărie frumoasă și armonioasă.  

Avantajele de a amenaja o pardoseala de ardezie neagră pentru bucătăria ta, nu se opresc la cele estetice, ci continuă cu numeroase avantaje practice. Această pardoseală va avea o durabilitate foarte crescută în timp și nu se va deteriora. Fiind confecționată dintr-un material rezistent la pete, zgârieturi, apă și foc, pardoseala de ardezie neagră pentru bucătărie, reprezintă o alegere sigură. De asemenea, suprafața sa antiderapantă în mod natural este ideală pentru spațiile cu trafic intens ca bucătăria. 

Aplică un tratament de sigilare în mod regulat, pentru a te putea bucura de pardoseala din bucătăria ta pentru cât mai mult timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni. 

Vei curăța pardoseala de ardezie neagră pentru bucătărie cu mare ușurință, fiind necesară doar folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Atunci când îți dorești o curățare în profunzime a suprafeței pardoselii, poți achiziționa o soluție special concepută pentru acest tip de piatră. 

Alege acum modelul potrivit de ardezie neagră, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.