Placarea pardoselii din hol și living cu calcar

Atunci când îți dorești o amenajare cât mai modernă pentru locuința ta, poți face un spațiu deschis între hol și living. Dacă vei folosi calcar pentru placarea pardoselii din ambele încăperi, vei obține o amenajare armonioasă.

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Spațiul deschis dintre hol și living va transforma locuința ta într-o încăpere spațioasă și primitoare pentru toată familia. Pardoseala placată cu calcar din acest spațiu va avea un aspect inedit, prin intermediul venaturilor acestei pietre naturale ce creează o diversitate de modele. Disponibilitatea unei game variate de culori, oferă versatilitate, astfel că vei putea să folosești bucăți de calcar de culori diferite, pentru a realiza o pardoseala cât mai unică.

Calcarul este una din cele mai rezistete pietre naturale, fiind materialul ideal pentru placarea pardoselii din hol și living. Pardoseala placată cu calcar va face față cu brio traficului intens din aceste încăperi și nu va fi afectată de factorii externi.

Pentru ca pardoseala ta placată cu calcar să fie foarte durabilă în timp, va fi nevoie să repeți aplicarea tratamentului de sigilare o dată pe an.

Pardoseala ta de calcar nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curățare periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de calcar pentru placarea pardoselii tale din hol și living, din peste 60 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.