Pardoseala de granit alb pentru baie

Amenajarea pardoselii din baie trebuie să îndeplinească atât cerințe practice, cât și estetice, astfel că materialul care îndeplinește cel mai bine aceste cerințe este granitul alb.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Această piatră naturală reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea pardoselii din baie, datorită durabilității foarte ridicate. Pardoseala de granit alb din baia ta va face față fără probleme traficului intens și nu va fi afectată de expunerea prelungită la apă și umezeală. De asemenea, nu se va zgâria, păta sau sparge.

Granitul alb va transforma baia ta într-o încăpere elegantă și sofisticată, care va atrage admirația oricărui privitor. Pardoseala de granit alb va contribui la crearea unei atmosfere calme și confortabile, baia ta devenind locul ideal pentru relaxare.

Amenajarea pardoselii din baie cu granit alb oferă cea mai bună versatilitate atunci când vine vorba de amenajarea celorlalte elemente din încăpere, Posibilitățile decorării băii devin nelimitate și poți opta cu ușurință pentru orice gamă de culori.

Cu ajutorul aplicării unui tratament de sigilare o dată pe an, pardoseala din granit alb va rămâne în stare excelentă de-a lungul timpului.

Această pardoseală nu va fi greu de curățat, necesitând doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu un mop moale. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru granit.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit alb, pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.